Anka-ron Elektronik Firma Ziyaretimiz

0

Daha önce LinkedIn'deki Çalışanına Değer Veren Firmalar sayfasında bahsettiğimiz Anka-ron Elektronik firmasını ziyaret edip şirketin değerli yöneticilerinden Şeyda Hanım'la ve Ufuk Bey'le görüştük. Anka-ron'la görüşmemizin asıl sebebi şirketin çalışanına verdiği değeri cömertçe gösterdiği paylaşımları kıskanmamız oldu desek yanlış bir şey söylemiş olmayız sanırım. 



Tüm çalışanlarına üstte de gördüğünüz gibi espresso makinesi hediyesi veren firmaya biraz şaka yollu biraz da utanarak "biz de isteriz" dediğimizde "buyurun gelin misafirimiz olun, önce çayımızı için sonra hediyenizi alın" dedikleri için ilk defa bir firmayı "Firma Dedektifi" unvanıyla biraz sıkılarak, biraz da utanarak ve biraz da evdekilerin ve şirkettekilerin iteklemesiyle ziyaret ettik. 

Sağ olsunlar bizimle o kadar çok iyi ilgilendiler ki utanmamızı, sıkılmamızı bir kenara bırakıp sohbete geçiverdik hızlıca. Anka-ron Elektronik, %90 savunma sanayii olmak üzere otomotiv, tüketici elektroniği gibi birçok alanda 20 yılı aşkın süredir müşterilerine kaliteli hizmet sunmaya kendini adamış bir ekiple yoluna devam ediyor. Elektronik kart dizgisi, elektronik komponent tedariği, PCB tedariği ve üretimi ile anahtar teslim ürün ve proje alanında hizmet veren Anka-ron Elektronik, çalışanlarına her dâim değer vererek bu değerin kendi müşterilerine de yansımasını sağlıyor.


Yönetimdeki ekip o kadar iyi niyetli ki bu güzel hava tüm çalışanlara yansımış durumda. Firma yetkililerin ne kadar iyi niyetli olduğunu görmek için küçük bir araştırma yapmak bile yetiyor. Biz firmanın adresine giderken Google amcaya sorduğumuzda karşımıza çıkan firma yorumları bunu gösteriyor zaten bize:



Çalışanına verdiği değeri eğitim sisteminden de eksik etmeyen firmanın okullara zeka oyunu destekleri sağladığını okuduğunuzda içimiz daha rahat bir şekilde gittik firmaya. Sonuçta iyi insanlarla karşılaşacağımızdan emindik. 

Utanarak gittiğimiz firmadan elimiz hediyelerle dolu bir şekilde uğurlandık. Çoluk çocuktan konuştuğumuz için çocuklarımızın hâlini hatrını soran dostlar bıraktık arkamızda. Biz asansöre binene kadar kapılarını bile kapatmadılar. Bunlar çok ince detaylar.



Her şey için teşekkürler Anka-ron Elektronik, Şeyda Hanım ve Ufuk Bey! Tekrar görüşmek dileğiyle...


Bu ziyaret sonrası aklımıza arada böyle firma ziyaretleri yapmamız gerektiğini düşündük. Bunu rutin hâle getirip firmaları hem denetlemek hem de ziyaret etmek için bu şekilde çalışmalar yapılabilir. Siz ne dersiniz?

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)