İstanbul Jewelry Show 17 - 20 Nisan'da İFM'de

0

 


Dünyanın Önde Gelen Uluslararası Mücevher Fuarı

Dünyadaki en büyük 5 uluslararası mücevher fuarından biri ve bulunduğu bölgenin lider fuarı olan Istanbul Jewelry Show, dünyanın her yerinden gelen mücevher profesyonellerine kapsamlı bir pazar ve yeni iş fırsatları sunuyor.

Yüksek Kalite Ürünleri Uygun Fiyata Bulun

Dünyanın en büyük beş mücevher fuarı arasında yer alan Istanbul Jewelry Show, 17 - 20 April 2024  tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde organize edilecek. 

Sektörün önemli firma ve markalarını alıcılar ile buluşturarak, mücevher sektörünün gelişmesine ve büyümesine katkı sağlayan Istanbul Jewelry Show, yeni iş fırsatları ve bilgi paylaşımı açısından en uygun platformu sağlıyor.


Rakamlarla Istanbul Jewelry Show - Mart 2023

Neden Ziyaret Etmelisiniz?

Yeni Pazarlara Açılın ve Yeni Ürünlere Yatırım Yapın

Birleşik Arap Emirlikleri, İtalya, İspanya, Lübnan, Litvanya, Hong Kong, Ö.İ.B, Çin, Tayland, Hindistan, Özbekistan ve daha birçok ülkeden gelerek fuarda katılımcılarla tanışma ve bu yeni pazarlarla iş yapma imkanını yakalayabilirsiniz.

Pazarın Nasıl Şekilleneceğini Görün

Katılımcıların fuar için oluşturduğu yeni koleksiyonları inceleyerek, gelecek sezonda sektörün dinamiklerini öğrenebilirsiniz. Pazar hakkında daha fazla bilgi edinebilir, rakiplerinizden bir adım ileride olabilirsiniz. 

Fiyat Politikalarını Gözlemleyin

Mücevher sektörünün tüm büyük oyuncularının yer alacağı fuarda, 2024/2025 sezonu ürün/fiyat politikalarını inceleme fırsatı yakalayabilirsiniz.


Kategoriler

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)