Murat BOZ'a Hangi Sütyen Firmasından Teklif Geldi?

0

Az önce okuduğumuz bir haberi sizlerle paylaşmak istiyoruz. Sonrasında ise sizlerin de yardımıyla bu sütyen firmasını bulmaya çalışacağız. Haberin içeriği şöyle:

"Murat BOZ'un 2012 yılında tekneden denize girerken çekilen kareleri o dönem gündem olmuştu. BOZ aldığı kilolar ve saçındaki seyreklikle çok konuşulmuştu. 

YouTube'da Melis İŞİTEN'in sunduğu 'Zaten Şov' programına konuk olan 43 yaşındaki şarkıcı, o görüntülerle ilgili ilk kez konuştu.

BOZ, o fotoğraflarının yayılmasının ardından bir sütyen markasından teklif aldığını açıkladı.



"GÖRÜNCE TATİLİM ZEHİR OLDU"

Murat BOZ, "O dönem bana bir sütyen markasından teklif geldi. Şuradan kalkmak nasip olmasın. Ben o dönem bunu reddettim ve çok ciddi bir para veriyorlardı. Şu anki kafam olsaydı bunu bu kadar dert edecek bir pozisyonda olmazdım ama çok dert ettim. O fotoğraflarımı haberlerde görünce tatilim zehir oldu, tekneden çıkmadım." dedi."


Açıkçası bu haberi ilk okuduğumuzda hangi sütyen firması reklam için Murat BOZ'a teklif götürecek kadar yürek yemiş olabilir diye düşündük. Sütyen firması eğer bir ajansla çalışıyor da ajans, sütyen firmasının haberi olmadan böyle bir teklif sunduysa bu ayrı bir konu ama Murat BOZ sadece reddetmekle kaldıysa iyi. Böyle bir teklif erkeğe yapılır mı? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?


Sütyen markası denilince sizin aklınıza hangi markalar geliyor? O markalardan sizce hangisi Murat BOZ'a bu teklifi götürmüş olabilir? Haydi hepimiz bir hafiyelik yapalım ve o markayı bulmaya çalışalım. Hafta sonu eğlencemiz de bu olsun... 


Yorumlarınızı bekliyoruz...

Kategoriler

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)